Personvern

Personvern

Våre kunders tillit er av største viktighet for oss, og Erohuset tar derfor ansvar for å beskytte ditt personvern i den grad vi kan det. Denne personvernpolicyen forklarer deg derfor om hvordan og hva vi samler inn og benytter oss av informasjon om våre brukere, og hvordan vi beskytter brukernes personvern.

Om du har noen spørsmål om vår personvernpolicy eller håndteringen av personopplysninger kan du kontakte oss på telefon 970 66 666.

Når du besøker våre sider bruker vi såkalte cookies for å holde rede på hva du legger i handlekurven din, slik at de varene du har lagt der, også er med til utsjekkingen. I tillegg kan du lage din egen konto for å kunne handle raskere hos oss ved en seinere anledning. Her lagrer vi kun ditt navn, adresse og mail adresse, telefon nummer, slik at vi kan sende varene til riktig adresse og kommunisere med deg via mail eller telefon dersom det er behov for det. Vi deler selvsagt aldri denne informasjonen med noe som helst, og er kun for vår interne bruk, og brukes kun i vår interne kommunikasjon med deg.

For å ytterligere beskytte din personlige informasjon behandler vi ikke og lagrer ikke kredittkort informasjon - all slik informasjon behandles etter strenge og godkjente retningslinjer hos bank/finans institusjonen som behandler våre kort transaksjoner på vår vegne. I vårt tilfelle er dette i hovedsak DIBS (les mer om deres retningslinjer her).